Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Instalatii sanitare, termice, electrice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca sunteti in cautare de instalatii termice, sanitare, electrice, amenajari interioare-exterioare, ventilatii si climatizare, de consultanta, atunci LT Beta Euro Trading va poate ajuta.

Accesand site-ul nostru www.ltbetainstal.ro  veti avea posibilitatea sa va creati o imagine despre metodele pe care le aplicam in lucrarile noastre.
Lucrand cu o echipa tanara, dinamica, flexibila, bine pregatita, atent supravegheata de personal de specialitate, reusim sa realizam o acuratete deosebita a executiei atat tehnic cat si estetic.

Dispunem de personal logistic calificat si avem suport tehnic si colaborari cu firme din Bucuresti si din tara care ne pot ajuta pentru a alege cea mai convenabila solutie pentru dumneavoastra.


Daca nu exista un proiect, experienta noastra va va ajuta la alegerea unei solutii optime, sigure si fiabile. Dupa expirarea garantiei putem asigura servicii de intretinere a instalatiilor si centralelor termice.

Avand ca suport experienta tehnica a specialistilor si colaboratorilor nostri, putem derula ca executie si asistenta tehnica , proiecte ample de instalatii termice, Fie ca lucram sau nu dupa proiectul nostru, dorim ca atat executia cat si materialele si echipamentele sa fie ireprosabile.

Ne bazam, pentru indeplinirea acestui deziderat, pe buna cunoastere a pietii de materiale de instalatii si echipam.
Din Gura in Gura
Alte Produse